divendres, 10 de desembre del 2010

Revista EUREKA: Divulgació científica per a joves

Us faig arribar l'enllaç de la revista EUREKA, pensada com a eina de divulgació científica per a joves. L'enllaç directe el trobareu a dalt de tot de la barra esquerra. Bona lectura!

Segons la seva pròpia presentació:"Fomentar les vocacions científiques i motivar l’interès per la ciència i la recerca entre el jovent és l’objectiu principal de la revista Eureka, una iniciativa de l’entitat sense ànim de lucre Omnis cellula (vinculada a la Universitat de Barcelona) i Digital-Text.

Eureka és una revista gratuïta de divulgació científica i humanística que apropa la ciència d’una forma amena i entretinguda a l’alumnat d’ESO i Batxillerat de Catalunya. Eureka combina l’explicació de conceptes bàsics amb l’actualitat científica i relaciona els fenòmens científics amb exemples quotidians i propers a l’alumnat per facilitar-ne la comprensió i desvetllar el seu interès. Tot plegat, en un llenguatge planer que no desmereix el rigor d’una publicació creada per joves investigadors i professors de la Universitat de Barcelona i altres centres de recerca."


http://www.portaleureka.com/content/view/181/129/lang,ca/